Vlieg naar deze 3 Griekse eilanden

Wil je graag naar Griekenland op vakantie maar heb je geen idee welk eiland je moet kiezen? Wij geven je de 3 leukste opties! Als eerste is er Zakynthos. Dit eiland is zeer divers en heeft veel te bieden voor toeristen. Het tweede eiland dat we aanraden is Corfu. Dit eiland staat bekend om zijn mooie stranden en historische bezienswaardigheden. Ten slotte raden we Santorini aan, dit eiland ligt in de Egeïsche Zee en is erg populair onder toeristen.

Zakynthos

Dit eiland is zeer divers en heeft veel te bieden voor toeristen. Zo vind je er prachtige stranden, mooie bergen en historische bezienswaardigheden. Daarnaast is Zakynthos ook rijk aan culturele tradities. Je kunt hier onder andere genieten van het lokale eten en drinken. De vliegafstand van Schiphol naar Zakynthos is drie uur en tien minuten. Zakynthos heeft enkele bekende bezienswaardigheden, waaronder het Navagio strand. Dit strand is beroemd om de schipbreuk die er in 1983 plaatsvond. Ook de blauwe grotten zijn een bezoek waard.

Corfu

Dit eiland staat bekend om zijn mooie strand. Hier vind je ongeveer 200 kilometer aan stranden, waarvan vele met een blauwe vlag. Daarnaast is Corfu ook rijk aan historische bezienswaardigheden. Zo kun je hier onder andere genieten van het Venetiaanse fort en de oude stad van Korfoe. De vliegafstand van Schiphol naar Korfoe is 2 uur en 45 minuten. Korfoe is een groot eiland en je kunt hier dan ook veel ondernemen. Zo zijn er verschillende stranden waar je heerlijk kunt relaxen, maar kun je ook actief bezig zijn door te surfen, duiken of mountainbiken.

Santorini

Dit eiland ligt in de Egeïsche Zee en is erg populair onder toeristen. Santorini is vooral bekend om haar spectaculaire uitzicht. Je vindt hier namelijk veel witte huizen die tegen de rotsen aanliggen. Daarnaast is het eiland rijk aan cultuur, waardoor je hier veel kunt zien en doen. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van het lokale eten of een boottocht maken over deze schitterende zee. De vliegafstand van Schiphol naar Santorini is 3 uur en 25 minuten. Santorini is een klein eiland, maar hier vind je genoeg te doen. Zo zijn er verschillende stranden, maar kun je ook een bezoek brengen aan de stad Fira. Hier vind je onder andere veel winkels en restaurants.